Boeklancering tweede deel BIG5 trilogie

Theater Poco Màs Noordhoek 19, Roelofarendsveen

Op zaterdag 25 november 2023 lanceert Eckoo tijdens BOEK10 in Roelofarendsveen, een groots event van Godijn Publishing, haar tweede boek ‘De Scharrelaar’. Dit is het tweede deel van de BIG5 trilogie.

Boekpresentatie Het Verboden Rijk

Boekhandel Het Verboden Rijk Arendstraat 32, Oosterhout

Op woensdagavond 29 november a.s. organiseert Eckoo een feestelijke boekpresentatie bij Het Verboden Rijk in Oosterhout. Na de presentatie zal er een gezellige Q&A sessie volgen en is er de mogelijkheid om een door Eckoo gesigneerd boek aan te schaffen.

Fantasy Fest 17 en 18 februari 2024

De Broodfabriek Rijswijk Volmerlaan 12, Rijswijk

Wil je gesigneerde exemplaren van deel 1 en/of deel 2 van de BIG5-trilogie bemachtigen? Op zondag 18 februari 2024 ben ik samen met mijn collega’s van Godijn Publishing te vinden op Fantasy Fest bij de Broodfabriek in Rijswijk! Zie ik jou ook bij dit fantastische evenement?

Castlefest 2024

Kasteel Keukenhof, Lisse , Nederland

Wil je gesigneerde exemplaren van Het krachtige kleitablet en/of De Scharrelaar bemachtigen? Op zondag 4 augustus 2024 ben ik samen met mijn collega’s van Godijn Publishing te vinden op Castlefest in Lisse! Zie ik jou ook bij dit fantastische evenement?

KIP 2024

Slotpark Oosterhout

Ook dit jaar is Eckoo weer met haar werk te vinden in het Slotpark in Oosterhout. Op KiP zijn vele disciplines vertegenwoordigd. Je treft er kunstschilders, grafiek- en keramiek kunstenaars, beeldhouwers, glas kunstenaars, straatkunst, poëzie, zang, dans en theater. En dus Eckoo: de Oosterhoutse schrijfster van de spannende BIG5 trilogie. Terwijl je langs de kleurrijke […]